شرکتهایی که زیرمجموعه حوزه فناوری می باشند ، به طور معمول در این گروه می باشند و از آنجایی که شرکتهای فناوری اغلب انرژی و پتانسیل کاری بالایی خواهند داشت میتوانند به راحتی به بازار جهانی دسترسی پیدا کنند . کسب و کارهای فناوری میتوانند از سرمایهگذاران حمایت مالی دریافت کنند و به شرکتهای بینالمللی تبدیل شوند. مثال هایی که از این نوع استارتاپ ها می توانیم در این مقاله بیان کنیم استارتاپ هایی همانند گوگل ، فیسبوک و ... می باشند.
این کسب و کارها معمولا توسط و به وسیله ی افراد معمولی به وجود می آید و خودشان سرمایه ی لازم را به وجود می آورند و این گونه استارتاپ ها با توجه به انرژی و پتانسیلی که خودشان مصرف میکنند رشد خواهند کرد . مثالی که در این نوع استارتاپ می توانیم بیان کتیم همانند آرایشگاه ، آژانس های مسافرتی و ... می باشند.
در این نوع از استارتاپ فرد بر روی علاقه ی خود و کار و سرگرمی که به آن علاقه مند می باشد کار می کند و با این کار فرد می تواند یک استارتاپ سبک زندگی برای خود ایجاد و با این نوع از استارتاپ برای خود امرار معاش کند.
این نوع از استارتاپ بیتشر در حوزه ی صنعت فناوری و نرم افزار دیده می شود . در این نوع از استارتاپ فرد یا افرادی یک استارتاپ را طراحی و تهیه می کنند که بعد آن را به یک شرکت بزرگ تر به فروش برسانند .
در این نوع از استارتاپ ها که مخصوص به کسب و کارهای بزرگ و در حال رشد بیشتر می باشد . همانطور که می دانید شرکتهای بزرگ دارای طول عمر محدودی می باشند آن هم به دلیل اینکه علایق مشتریان و همچنین تکنولوژی و فناوی در حال تغییر می باشد و خواسته های افراد در حال تغییر می باشد و به همین دلیل می باشد که مشاغل باید آماده روبرویی با شرایط جدید و خواسته های جدید را داشته باشند. در نتیجه، آنها باید محصولات نوآورانه و جدید ی را طراحی کرده تا بتوانند نیاز ها و خواسته های طرف مقابل که نیاز های مشتریان می باشد را برآورده کنند.