مشاوره رایگان

تفاوت کارآفرینی و استارتاپ چیست؟

افرادی که قصد مهاجرت به کشور دیگر دارند باید فرق بیت کارآفرینی و استارتاپ را بدانند و بتوانند تفاوت این دو را تشخیص دهند. 
هنگامی که تیمی تشکیل شده از چند نفر بر روی یک ایده ی جدیدی و و یا برای حل یک مشکلی که تا به حال راه حلی برای آن ارائهه نشده است زمانی را صرف می کنند و آن را تبدیل به یک نوآوری می کنند، در این زمان یک استارتاپی به وجود آمده است .  در استارتاپ شما فقط به نو آوری احتیاج دارید و در استارتاپ در امدی وجود نخواهد داشت زیرا بر پایه ی آزمون و خطا می باشد. 
پس می توان نتیجه گرفت که برای شروع یک استارتاپ فقط و فقط ما احتیاج به یک فکر نو و یک ایده ی جدید داریم . 
در استارتاپ ها در مقایسه با کسب و کارهایی که می بینیم احتیاج چندانی به نیروی کار نخواهیم داشت و می توان گفت که یک استارتاپ بزرگ فقط و فقط شاید با کمتر از ده نفر و به صورت دقیق و آنلاین انجام  پذیرد. 
استارتاپ توانایی ارائه خدمات به تعداد بالا در مدت زمان کوتاهی را دارند در حالی که در کسب و کار های سنتی تعداد محدودی کار در یک بازه ی زمانی مشخص انجام خواهد گرفت . 
ما شش مدل استارتاپ داریم که در ادامه به توضیحح مختصری از هر کدام خواهیم پرداخت : 
 استارت آپ مقیاس پذیر
استارت اپ کسب و کار کوچک
استارت آپ سبک زندگی
استارت اپ قابل خرید
استارت آپ کسب و کار بزرگ
استارت آپ اجتماعی
راه اندازی کسب و کار و استارت آپ از مهمترین روش های برای اقامت در کشور های مختلف مانند اقامت در اسپانیا ، اقامت در یونان ، اقامت در فرانسه و ...می باشد.
تفاوت کارآفرینی و استارتاپ

استارتاپ‌های مقیاس‌پذیر

شرکت‌هایی که  زیرمجموعه حوزه فناوری می باشند ، به طور معمول  در  این گروه می باشند و از آنجایی که شرکت‌های فناوری اغلب انرژی و پتانسیل کاری بالایی خواهند داشت  می‌توانند به راحتی به بازار جهانی دسترسی پیدا کنند . کسب و کارهای فناوری می‌توانند از سرمایه‌گذاران حمایت مالی دریافت کنند و به شرکت‌های بین‌المللی تبدیل شوند. مثال هایی که از این نوع استارتاپ ها می توانیم در این مقاله بیان کنیم استارتاپ هایی همانند گوگل ، فیسبوک و ... می باشند.

استارتاپ‌های کسب و کار کوچک

این کسب و کارها معمولا توسط و به وسیله ی افراد معمولی به وجود می آید و خودشان سرمایه ی لازم را به وجود می آورند و این گونه استارتاپ ها با توجه به انرژی و پتانسیلی که خودشان مصرف میکنند رشد خواهند کرد . مثالی که در این نوع استارتاپ می توانیم بیان کتیم همانند آرایشگاه ، آژانس های مسافرتی و ... می باشند.

استارتاپ‌های کسب و کار کوچک

استارتاپ‌های سبک زندگی

در این نوع از استارتاپ فرد بر روی علاقه ی خود و کار و سرگرمی که به آن علاقه مند می باشد کار می کند و با این کار فرد می تواند یک استارتاپ سبک زندگی برای خود ایجاد و با این نوع از استارتاپ برای خود امرار معاش کند.

استارتاپ‌های سبک زندگی

استارتاپ‌های قابل خرید

این نوع از استارتاپ بیتشر در حوزه ی صنعت فناوری و نرم افزار دیده می شود . در این نوع از استارتاپ فرد یا افرادی یک استارتاپ را طراحی و تهیه می کنند که بعد آن را به یک شرکت بزرگ تر به فروش برسانند .

استارتاپ‌های کسب و کار بزرگ

در این نوع از استارتاپ ها که مخصوص به کسب و کارهای بزرگ و در حال رشد بیشتر می باشد . همانطور که می دانید شرکت‌های بزرگ دارای  طول عمر محدودی می باشند آن هم به دلیل اینکه علایق مشتریان و همچنین تکنولوژی و فناوی در حال تغییر می باشد و خواسته های افراد در حال تغییر می باشد و به همین دلیل می باشد  که مشاغل باید آماده روبرویی با شرایط جدید و خواسته های جدید را داشته باشند. در نتیجه، آن‌ها باید  محصولات نوآورانه‌ و جدید ی را  طراحی کرده تا بتوانند نیاز ها و خواسته های طرف مقابل که نیاز های مشتریان می باشد را برآورده کنند.

استارتاپ‌های کسب و کار بزرگ

استارتاپ‌های اجتماعی

و آخرین مدل از استارتاپ ها استارتاپ های اجتماعی می باشد. در این نوع از استارتاپ ها بر خاف استارتاپ های دیگر که در نتیجه به دنبال کسب در آمد می باشند در این استارت آپ ها از این هدف خبری نمی باشد و تنها هدفی که دنبال میکنند فقط و فقط خیر و نیکی رساندن به مردم دیگر می باشد . مثالی در این مورد می توانیم به موسسات خیریه ها اشاره کنیم .
همانطور که متوجه شدیم استارتاپ و کارآفرینی دو موضوع کاملا متفاوت و  به شدت جدا از یک‌دیگر می باشند که امروزه با توجه به رشد کسب‌وکارها و شرکت‌های نوپا باعث شده است که  با یک‌دیگر تلفیق شوند.
دقیقاً تفاوت کارآفرینی و استارت آپ در این 3 نکته ای که در ادامه به آن خواهیم پرداخت خلاصه خواهد شد :
کارآفرینان فرصت را پیدا می‌کنند. زمانی که حرف از فرصت می‌زنیم یعنی بازارهدف، نوع محصول و مشکلی که دقیقاً قصد حل آن را دارید از قبل کاملا مشخص می باشد اما همانطور که در بالا هم اشاره کردیم شما نیاز به یک ایده ای نو خواهید داشت و مسیر آن همواره مبهم می باشد که شما باید آن را روشن کنید . کارآفرینان هم رشته و هم تخصص معمولا می‌توانند از تجربیاتی که داشته اند با  یک‌دیگر استفاده کنند اما در راه‌اندازی استارتاپ همه چیز برعکس است و کسی از تجربیات شخص دیگری نخواهد توانست استفاده کند زیرا ایده فقط مخصوص هر فرد می باشد و فرد دیگر هنوز به آن ایده دست پیدا نکرده است . 
استارتاپ‌های اجتماعی
اطلاعات تماس با ما
تلفن دفتر تهران : 22021178  22021678    داخلی 3
تلفن دفتر بارسلونا :  0034658583483
آدرس دفتر بارسلونا : Barcelona lesseps velazques 3-5
آدرس دفتر تهران : مجتمع تجاری پالادیوم

 

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه مهاجرتی پلاتین ویزا می باشد .